Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Promovarea produselor locale, tradiționale și secuiești

Scopul programului constă în cunoașterea și conștientizarea în rândul populației a valorilor tradiționale specifice din diferite zone ale județului, ocrotirea și perpetuarea conștientă a tradițiilor culturale, gastronomice și a celor meșteșugărești, stimularea prin măsuri de promovare a utilizării produselor și serviciilor autohtone.

Asociația Economiștilor Maghiari din România și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a organizat în perioada 10-11 martie 2018 - în grădina Verona din București - Expoziția cu vânzare a produselor tradiționale și locale „Ozosep”.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Sâmbătă, Martie 10, 2018 - 08:00
Adresă: 
Grădina Verona

Expoziția cu vânzare a produselor tradiționale și locale „OZOSEP” organizat în perioada 10-11 martie în grădina Verona, dovedește din nou valoarea și popularitatea produselor tradiționale harghitene.

Data evenimentului: 
Luni, Martie 19, 2018 - 11:00
Adresă: 
Hargita Business Center, str. II Rákóczi Ferenc, nr. 2

Evenimentul intitulat „Caravana de informare Produs Secuiesc” în organizarea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita va avea loc la Incubatorul de afaceri Harghita Business Center din Odorheiu Secuiesc. Evenimentul va avea loc în data de 19 martie 2018, ora 11.00.

Paralel cu expoziția cu vânzare a produselor tradiționale și locale în data de 15 iulie 2017 a avut loc în cadrul proiectului CAPacity conferința finală intitulată: „Încotro cu Politica Agrară Comună, încotro cu marca Produs Secuiesc?”.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Sâmbătă, Septembrie 16, 2017 - 08:00
Adresă: 
Piața Libertății nr. 5.

Puteți alege dintre cele mai frumoase, respectiv gustoase produse la Expoziția cu vânzare a produselor tradiționale și locale în Miercurea Ciuc! Vă așteptăm sâmbătă, 16 septembrie 2017, între orele 9-14 de sub arcadele clădirii Consiliului Județean Harghita ca să alegeți dintre produsele proaspete, sănătoase de la producători locali.

Pagini