Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Promovarea produselor locale, tradiționale și secuiești

Scopul programului constă în cunoașterea și conștientizarea în rândul populației a valorilor tradiționale specifice din diferite zone ale județului, ocrotirea și perpetuarea conștientă a tradițiilor culturale, gastronomice și a celor meșteșugărești, stimularea prin măsuri de promovare a utilizării produselor și serviciilor autohtone.

Data evenimentului: 
Sâmbătă, Mai 18, 2019 - 08:00
Adresă: 
Piața Libertății nr. 5.

În data de 18 mai 2019, sâmbătă, de sub arcadele Consiliului Județean Harghita, între orele 8-14 va avea loc Expoziția cu vânzare al produselor tradiționale și locale din luna mai. Vă așteptăm cu drag să alegeți dintre bunătățile expuse!

În ciuda vremii ploioase au fost mulți vizitatori la evenimentul „Csíki Majális” care a avut loc în perioada 10-12 mai 2019 în parcul central din Miercurea Ciuc. În cadrul programului, în organizarea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita a avut loc Expoziția cu vânzare a produselor tradiționale și locale. La această expoziție au participat peste șaizeci de producători cu produse artizanale: genți, bijuterii, produse sculptate din lemn, coșuri împletite, pantofi făcute de mână etc.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Vineri, Aprilie 12, 2019 - 10:00
Adresă: 
Piața Libertății nr. 5.

În perioada 12-13 aprilie 2019 va avea loc Expoziția de primăvară cu vânzare a produselor tradiționale și locale pe Piața Libertății din Miercurea ciuc, organizat de către Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita. Vă așteptăm cu drag!

În data de 16 martie 2019 a avut loc Expoziția cu vânzare din martie al produselor tradiționale, locale și secuiești, organizat de Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita. În ciuda vremii ploioase evenimentul a avut mulți vizitatori. Printre produsele expuse erau: produse de patiserie, mezeluri, gemuri, siropuri, oua încondeiate, turta dulce și cozonac secuiesc.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Sâmbătă, Martie 16, 2019 - 09:00
Adresă: 
Piața Libertății nr. 5.

În data de 16 martie 2019, de sub arcadele Consiliului Județean Harghita va avea loc Expoziția cu vânzare al produselor tradiționale, locale și secuiești.

Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita în colaborare cu Eco Trend Europa Srl asigură colectarea uleiului provenit din gospodării. În acest sens, locuitorii pot preda (între orele 8-14) în parcarea clădirii Consiliului Județean Harghita (partea dinspre Universitatea Sapientia) uleiul folosit.

Șirul bunătăților tradiționale a întâmpinat vizitatorii în perioada 9-10 martie 2019 la expoziția cu vânzare Ozosep. La evenimentul organizat în grădina Verona din București, vizitatorii au avut ocazia să achiziționeze gemuri și siropuri, produse de panificație, cozonac secuiesc, turtă dulce și mezeluri. Mulțumită vremii plăcute de primăvară, au venit mulți să aleagă dintre produsele expuse la Ozosep, respectiv să petreacă o zi plăcută în aer liber.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Sâmbătă, Martie 9, 2019 - 10:00
Adresă: 
Grădina Verona

Târgul Ozosep revine în luna martie, astfel timp de două zile, pe 9 și 10, mici producători din Harghita și împrejurimi vă aduc cele mai bune și frumoase produse în grădina Verona de pe str. Pictor Arthur Verona 13-15 din București. Vă așteptăm cu drag!

Pagini