Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Promovarea produselor locale, tradiționale și secuiești

Scopul programului constă în cunoașterea și conștientizarea în rândul populației a valorilor tradiționale specifice din diferite zone ale județului, ocrotirea și perpetuarea conștientă a tradițiilor culturale, gastronomice și a celor meșteșugărești, stimularea prin măsuri de promovare a utilizării produselor și serviciilor autohtone.

În data de 16 martie 2019 a avut loc Expoziția cu vânzare din martie al produselor tradiționale, locale și secuiești, organizat de Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita. În ciuda vremii ploioase evenimentul a avut mulți vizitatori. Printre produsele expuse erau: produse de patiserie, mezeluri, gemuri, siropuri, oua încondeiate, turta dulce și cozonac secuiesc.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Sâmbătă, Martie 16, 2019 - 09:00
Adresă: 
Piața Libertății nr. 5.

În data de 16 martie 2019, de sub arcadele Consiliului Județean Harghita va avea loc Expoziția cu vânzare al produselor tradiționale, locale și secuiești.

Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita în colaborare cu Eco Trend Europa Srl asigură colectarea uleiului provenit din gospodării. În acest sens, locuitorii pot preda (între orele 8-14) în parcarea clădirii Consiliului Județean Harghita (partea dinspre Universitatea Sapientia) uleiul folosit.

Șirul bunătăților tradiționale a întâmpinat vizitatorii în perioada 9-10 martie 2019 la expoziția cu vânzare Ozosep. La evenimentul organizat în grădina Verona din București, vizitatorii au avut ocazia să achiziționeze gemuri și siropuri, produse de panificație, cozonac secuiesc, turtă dulce și mezeluri. Mulțumită vremii plăcute de primăvară, au venit mulți să aleagă dintre produsele expuse la Ozosep, respectiv să petreacă o zi plăcută în aer liber.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Sâmbătă, Martie 9, 2019 - 10:00
Adresă: 
Grădina Verona

Târgul Ozosep revine în luna martie, astfel timp de două zile, pe 9 și 10, mici producători din Harghita și împrejurimi vă aduc cele mai bune și frumoase produse în grădina Verona de pe str. Pictor Arthur Verona 13-15 din București. Vă așteptăm cu drag!

În organizarea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita și al Consiliului Județean Harghita în data de 16 februarie, între orele 8 și 14 a avut loc Expoziția cu vânzare al produselor tradiționale și locale din februarie. Împotriva vremii reci, au fost mulți vizitatori. Printre produsele expuse erau: produse apicole, mezeluri, produse lactate, sucuri naturale, gemuri, siropuri, fructe și zarzavaturi. Vizitatorii au avut ocazia să deguste și să cumpere cozonacul secuiesc.

Următoarea expoziție cu vânzare al produselor tradiționale și locale va avea loc în data de 16 martie în Miercurea Ciuc.

Imagine: 

A avut loc prima expoziție cu vânzare în capitală! Vizitatorii au avut parte de o primire călduroasă la prima expoziție cu vânzare Ozosep din acest an. Datorită vremii bune, o mulțime de vizitatori au fost prezenți în perioada 9-10 februarie și au degustat bunătățile expuse în grădina Verona.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Sâmbătă, Februarie 9, 2019 - 10:00
Adresă: 
Grădina Verona

În perioada 9-10 februarie 2019, în Grădina Verona de pe str. Pictor Arthur Verona din București va avea loc expoziția cu vânzare Ozosep. Vă așteptăm cu drag să veniți și să alegeți din gama largă al produselor tradiționale!

Pagini