Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Promovarea produselor locale, tradiționale și secuiești

Scopul programului constă în cunoașterea și conștientizarea în rândul populației a valorilor tradiționale specifice din diferite zone ale județului, ocrotirea și perpetuarea conștientă a tradițiilor culturale, gastronomice și a celor meșteșugărești, stimularea prin măsuri de promovare a utilizării produselor și serviciilor autohtone.

În data de 19 ianuarie 2019 a avut loc Expoziția cu vânzare din ianuarie al produselor tradiționale și locale organizat de către Consiliul Județean Harghita și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita. Deși a fost rece, la eveniment vizitatorii au participat într-un număr mare. Printre produsele expuse au fost: miere, mezeluri, cașcavaluri, zarzavaturi și fructe.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Sâmbătă, Ianuarie 19, 2019 - 09:00
Adresă: 
Piața Libertății nr. 5.

În anul 2019 vor avea loc în mod obișnuit Expozițiile cu vânzare lunare al produselor tradiționale și locale. Vă așteptăm cu drag să vizitați și să alegeți din bunătățile expuse la expoziția cu vânzare din luna aceasta, care va avea loc de sub arcadele clădirii Consiliului Județean Harghita în data de 19 ianuarie 2019. 

În perioda 8-9 decembrie 2018 a avut loc expoziția cu vânzare OZOSEP. Reușita evenimentului este demonstrată prin faptul că anul acesta de trei ori a avut loc acest eveniment. Cei interesați au avut ocazia să aleagă din gama variată al produselor tradiționale și locale, expuse de producători din județul Harghita: siropuri și gemuri, produse de panificație, haine tradiționale, obiecte ceramice etc.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Sâmbătă, Decembrie 8, 2018 - 10:57
Adresă: 
Grădina Verona

În perioada 8-9. decembrie 2018. va avea loc expoziția cu vânzarea OZOSEP. La eveniment vor participa producători cu produse tradiționale și locale.

În data de 17 noiembrie a avut loc Expoziția cu vânzare din noiembrie al produselor tradiționale și locale organizat de către Consiliul Județean Harghita și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita. Deși a fost rece, la eveniment vizitatorii au participat într-un număr mare. Printre produsele expuse au fost: miere, mezeluri, cașcavaluri, zarzavaturi și fructe.

Următoarea expoziție al produselor locale va fi cea de Crăciun, în perioada 14-15. decembrie 2018.

Imagine: 

Asociația Economiștilor Maghiari din România și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a organizat în perioada 10-11 noiembrie 2018 - în grădina Verona din București - Expoziția cu vânzare a produselor tradiționale și locale „Ozosep”. La evenimentul de două zile au participat 25 de producători cu produse cu maca Produs Secuiesc: miere, jucării din lemn, pălincă, respectiv costume și vestimentație populară.

Imagine: 

Pagini