Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Program de sprijinire a valorilor ecvestre

Programul se desfăşoară în mai multe etape, obiectivul principal al acestuia fiind promovarea în rândul cetăţenilor a valorilor sporturilor ecvestre prin crearea premiselor necesare deschiderii unor noi perspective în alinierea la sporturile de performanţă din acest domeniu, păstrarea tradiţiilor hipice şi prezentarea lor pentru publicul larg. Cu organizarea concursurilor vrem să atragem atenţia unui public cât mai larg asupra frumuseţii acestui sport nobil şi dezvoltarea respectului faţă de acest animal.

Comunicat: sprijinirea evenimentelor ecvestre
Începând cu data de azi (11 iulie 2017), se pot depune  în termen de  cincisprezece zile cereri pentru programe ecvestre organizate în județul Harghita prin
cofinanțarea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita.
Documentația se poate descărca de pe site-ul Agenției: http://bit.ly/2v6HTfA
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0266-207784, sau la sediul Agenției (Miercurea ciuc, P-ța Libertății nr. 5, birou 401).

Program felelos: 

În co-organizarea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, al Clubului Sportiv Remetea și al Primăriei Remetea a avut loc Ziua Sportivă Ecvestră de la Remetea, ediția I. La evenimentul de final de sezon din 29 septembrie, ora 10 vor avea loc concurs de sărituri peste obstacole (70-80 cm, 90-100 cm, 100-110 cm) și concert.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Sâmbătă, Septembrie 29, 2018 - 10:00
Adresă: 
Pistă de cai

În co-organizarea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, al Clubului Sportiv Remetea și al Primăriei Remetea va avea loc Ziua Sportivă Ecvestră de la Remetea, ediția I. La evenimentul din 29 septembrie, ora 10 vor avea loc concurs de sărituri peste obstacole și concert.

Data evenimentului: 
Vineri, Septembrie 14, 2018 - 10:00
Adresă: 
Budapesta

În perioada 14-16 septembrie 2018 la Budapesta va avea loc  Galopiada Națională. La evenimentul renumit, va participa Tamás Csaba cu calul pe numele „Fiber”.

Data evenimentului: 
Sâmbătă, Septembrie 8, 2018 - 10:00
Adresă: 
Maiorul "Sólyom"

În co-organizarea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, al Media Team Srl., al Clubului de Echitație „Székely” și AS „Sólyom” în data de 8 septembrie 2018, la Maiorul „Sólyom” va avea loc al V.-lea Festival Secuiesc de Echitație și Cultură.

În weekend, călăreții au fost personajele principale din Gheorgheni, datorită celei de-a zecea ocazie organizată de Sărbătoarea Ecvestră Secuiască. Vizitatorii evenimentului au avut parte și anul acesta în programe de înaltă calitate, organizatorii l-au așteptat cu evenimente și performanțe repetate, noutăți și surprize.

Imagine: 
Data evenimentului: 
Duminică, Septembrie 10, 2017 - 10:00
Adresă: 
Clubul de echitație Remetea

În co-organizarea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita și al Clubului de echitație Remetea va avea loc la Remetea Finala Campionatului Regional. La evenimentul din data de 10 septembrie, ora 10 vor fi competiții de calificare, spectacol de sărituri (începători și avansați).

Pagini