Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Oferta cea mai bună

Programul ''Oferta cea mai buna'', realizat de Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita, se desfășoară în perioada mai-decembrie 2016 și are ca scop reducerea birocrației, crearea unei suprafețe transparente, de a încuraja ponderea IMM-urilor în valoarea contractelor de achiziții publice de bunuri materiale, lucrări și servicii, de cumpărări directe, execuții silite și licitații publice, asigurarea unei suprafețe electronice de informare referitoare la cererile de oferte prezentate de către ofertanți. Această posibilitate contribuie la stimularea întreprinderilor locale, iar în mod indirect, a activității economice din județ.

În acest sens în cadrul programul a fost creat site-ul cumpararidirecte.investinhargita.ro, unde se pot publica achiziții publice, cumpărări directe, executări silite și licitații publice.

Site-ul cumpararidirecte.investinhargita.ro este un site de informare a întreprinzatorilor locali, facilitând accesul direct si nemijlocit la informațiile privind achizițiile publice directe publicate de instituțiile publice din județul Harghita. Utilizatorii, antreprenorii înscriși pe newsletter vor primi email-uri generate automat la fiecare anunt făcut public de către instituțiile publice înregistrate pe site, iar instituțiile publice care vor publica achiziții vor putea beneficia de oferte numeroase și diversificate primite din partea antreprenorilor.

Pentru detalii privind crearea unui cont pe acest site, pașii ce trebuie urmați în vederea încărcării achizițiilor publice , vizualizarea achizițiilor existente, etc. accesați site-ul cumpararidirecte.investinhargita.ro și meniul ''Întrebări frecvente''.

Program felelos: 

Platforma http://cumpararidirecte.investinhargita.ro a fost creată în luna mai 2016 de către Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita la inițiativa Consiliului Județean Harghita, în vederea asigurării transparenței și eficienței cu scopul de a putea fi urmărite achizițiile publice publicate de către instituțiile publice județene astfel încât sfera antreprenorială să aibă posibilitatea de a depune oferte în legătură cu acestea.

Imagine: 

Platformă on-line în vederea transparenței achizițiilor publice

Platforma lansată anul trecut, www.cumpararidirecte.investinharghita.ro care a fost premiată de site-ul administrație.ro în cadrul galei laureaților, fiind considerată cea mai bună practică în domeniul aplicării tehnologiei moderne în administrația publică, a fost dezvoltată și prezentată cu ocazia conferinței de presă care a avut loc luni, 15 mai la sediul Consiliului Județean Harghita.

Imagine: 

Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita, instituție subordonată Consiliului Județean a elaborat în luna mai platforma informațională unde se pot găsi cumpărările directe publicate de instituțiile publice din județul Harghita. Pagina web a fost elaborată cu scopul să scadă birocrația, să asigure transparența prin accesarea ușoară și rapidă a cumpărărilor directe, iar prin depunerea și acceptarea ofertelor acestea se pot realiza în timp real. 

Imagine: 
Data evenimentului: 
Marţi, Mai 31, 2016 - 12:55
Adresă: 
Consiliului Județean Harghita, Piața Libertății nr. 5, sala 19

Pagina web  http://cumpararidirecte.investinhargita.ro a fost înființată de către Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita, și conține anunțurile instituțiilor publice din județul Harghita referitoare la achizițiile publice, iar antreprenorii înregistrați primesc notificări despre fiecare achiziție publicată pe site.