Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Comunicat de presă

Luni, Noiembrie 19, 2018 - 10:10
, , , ,

În data de 17 noiembrie a avut loc Expoziția cu vânzare din noiembrie al produselor tradiționale și locale organizat de către Consiliul Județean Harghita și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita. Deși a fost rece, la eveniment vizitatorii au participat într-un număr mare. Printre produsele expuse au fost: miere, mezeluri, cașcavaluri, zarzavaturi și fructe.

Următoarea expoziție al produselor locale va fi cea de Crăciun, în perioada 14-15. decembrie 2018.

Luni, Noiembrie 12, 2018 - 10:38
,

Asociația Economiștilor Maghiari din România și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a organizat în perioada 10-11 noiembrie 2018 - în grădina Verona din București - Expoziția cu vânzare a produselor tradiționale și locale „Ozosep”. La evenimentul de două zile au participat 25 de producători cu produse cu maca Produs Secuiesc: miere, jucării din lemn, pălincă, respectiv costume și vestimentație populară.

Marţi, Octombrie 30, 2018 - 12:19
, , ,

În cadrul programului intitulat „Județul Harghita: mediu atrăgător pentru afaceri” care se derulează de către Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita, în data de 29 octombrie 2018 a avut loc vizita la ora de dirigenție în clasele cu profil silvicultor din Grupul Școlar „Venczel József” din Miercurea Ciuc. Printre invitați au fost specialiști cu o mare experiență în acest domeniu: Bajkó Tibor, președintele ARBOR; Ábrahám István, silvicultor la Regia Națională a Pădurilor – Romsilva; Ábrahám Csaba, de la Parcul Național Cheile Bicazului-Hășmaș și Virág Zsuzsanna din partea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Harghita.

Moderatorul evenimentului era directorul Agenției de Dezvoltare Județene Harghita, Cilip Árpád.

Luni, Octombrie 22, 2018 - 09:55
, ,

În octombrie au avut loc două târguri, astfel în zilele de 12-13 octombrie Expoziția de toamnă cu vânzare al produselor tradiționale și locale, respectiv Festivalul Mierii, iar în data de 20 octombrie Expoziția lunară cu vânzare al produselor tradiționale și locale.

Luni, Octombrie 15, 2018 - 15:18
, , , ,

Ediția a XXVI-a al Târgului de toamnă a avut loc în perioada 4-7 octombrie 2018, locația fiind sala de sport al orașului Odorheiu Secuiesc. În program au participat: festivalul Produselor Secuiești, expoziție cu vânzare al produselor tradiționale și locale, respectiv concerte.

Luni, Octombrie 15, 2018 - 13:34
, ,

În perioada 12-13 octombrie 2018 a avut loc în Miercurea Ciuc, expoziția de toamnă, cu vânzare a produselor tradiționale și locale, respectiv Festivalul Mierii.

În momentul de față 122 de producători, au obținut dreptul de utilizare a mărcii Produs Secuiesc pentru mai mult de o mie de produse – a afirmat Csilip Árpád, conducătorul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita. Scopul nostru este ca Produsele Secuiești să fie recunoscute la nivel european, respectiv să extindem gama acestor produse.

Miercuri, Octombrie 10, 2018 - 15:40
, ,

Circa 80 de elevi au participat la ora de dirigenție organizată în cadrul programului Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, intitulată „Județul Harghita: mediu atractiv pentru afaceri”. De data aceasta ora de dirigenție a fost susținută de către Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, Bajkó Tibor, președinte Asociației Întreprinzătorilor Arbor, Virág Zsuzsanna, din partea Agenției Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Harghita, Albert Sándor, arhitect șef la Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, Szabó Zsuzsánna, arhitect la societatea Ing Service, respectiv Cilip Árpád, directorul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita.

Miercuri, Octombrie 10, 2018 - 11:54
,

Toamna este anotimpul recoltei, astfel în perioada 12-13 octombrie vom avea parte de un eveniment foarte bogat în produse.

Vă așteptăm cu drag să vizitați Expoziția de toamnă cu vânzare al produselor tradiționale și locale - Festivalul Mierii zilnic între orele 9.00 și 18.00.

Miercuri, Octombrie 3, 2018 - 14:44
, , ,

Alături de nouă țări, Consiliul Județean Harghita este partener în cadrul proiectului intitulat E-Cool. Scopul proiectului, care se derulează timp de 60 de luni, este impulsionarea tinerilor antreprenori, iar pe durata acestuia vor avea loc întâlniri parteneriale, respectiv cu actorii, reprezentanții locali.

Luni, Octombrie 1, 2018 - 11:40
,

În co-organizarea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, al Clubului Sportiv Remetea și al Primăriei Remetea a avut loc Ziua Sportivă Ecvestră de la Remetea, ediția I. La evenimentul de final de sezon din 29 septembrie, ora 10 vor avea loc concurs de sărituri peste obstacole (70-80 cm, 90-100 cm, 100-110 cm) și concert.

Pagini