Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Comunicat de presă

Luni, Iulie 31, 2023 - 10:00
, , ,

Consolidarea secțiunii de sărituri peste obstacole prin cel de-al VIII-lea Concurs Regional de Sărituri peste Obstacole
Organizat de Ferma Csicser și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita, cel de-al VIII-lea Concurs Regional de Sărituri peste Obstacole  a avut loc în data de 15 iulie 2023 la Ferma Csicser. 

Luni, Iulie 31, 2023 - 10:20
,

Primul eveniment al sezonului ecvestru co-organizat de Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita.

Anul acesta, pentru prima dată, Clubul Sportiv Septimia și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita au colaborat în organizarea Cupei Septimia - competiție de echitație.

Evenimentul a avut loc în data de 2 iulie 2023 la Clubul Sportiv Septimia la categoriile sub 10 ani și peste 10 ani. 

La finalul competiției, călăreții Fermei Csicser din Odorheiu Secuiesc i-au distrat pe spectatori cu un spectacol de dresaj. 

Miercuri, Aprilie 12, 2023 - 08:40

Rezultat concurs final debutant:

Miercuri, Aprilie 12, 2023 - 08:33

Rezultat concurs final debutant:

Marţi, Aprilie 11, 2023 - 14:23
, ,

Ceremonie de predare a spațiului de recreere în incinta Liceului Tehnologic "Joannes Kajoni"

Liceul Tehnologic "Joannes Kajoni” a abordat Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita cu ideea unui spațiu de recreere în cadrul instituției, care ar putea fi folosit pentru organizarea de evenimente și activități comune cu școala.

Marţi, Aprilie 11, 2023 - 14:55
, , ,

Expoziția de primăvară cu vânzare a produselor tradiționale și locale s-a încheiat în acest weekend la Miercurea Ciuc.

În numele producătorilor noștri, dorim să vă mulțumim pentru numărul mare de vizitatori și pentru sprijinul acordat, în ciuda vremii nefavorabile!

Mulțumim Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc și Centrului Cultural Județean Harghita pentru parteneriat.

Marţi, Aprilie 11, 2023 - 14:47
, , , , ,

CAPactivities - Măsuri de informare pentru a face PAC mai accesibilă și mai populară- este un proiect finanțat de Uniunea Europeană și coordonat de Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita în parteneriat cu Consiliul Județean Harghita, unul dintre obiectivele sale principale fiind acela de a asigura tranziția către o agricultură durabilă. În același timp, se acordă prioritate promovării accesului pe piață pentru micii producători locali.

Marţi, Aprilie 11, 2023 - 14:12
, ,

Viitoarea generație de silvicultori din județul Harghita la un loc.

Pe 21 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Pădurilor, la Liceul Tehnologic "Venczel József", a avut loc primul concurs profesional al silvicultorilor. Concursul a fost organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Pădurilor.

Mulțumim Liceului Tehnologic Corbu, Liceului Tehnologic "Puskás Tivadar", Liceului Teoretic "Dr. P. Boros Fortunát" și Liceului Profesional Venczel József pentru participare!

Îi felicităm pe elevi și sperăm că își vor găsi vocația în profesia lor!

Marţi, Aprilie 11, 2023 - 13:15
,

În data de 9 martie 2023, Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a vizitat absolvenții profilului de ospătar de la Colegiul Tehnic ”Batthyány Ignác” din Gheorgheni, în cadrul programului promovarea educației profesionale. În timpul orei de dirigenție elevii au fost familiarizați cu programele Consiliului Județean Harghita, ale Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita și ale Biroului de Carieră, cu site-ul Harghita te aștaptă acasă, cu rețelele de socializare și cu aplicația telefonică aferentă.

Marţi, Aprilie 11, 2023 - 12:41
, ,

Contact regulat cu tinerii

În prima zi a săptămânii "Școala Altfel", Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita, în cadrul programului sprijinirea educației profesionale, a organizat o sesiune de orientare profesională pentru elevii clasei a X-ea cu profil comerț din Liceul Tehnologic "Joannes Kájoni" din Miercurea Ciuc.

În cadrul sesiunii, personalul Consiliului Județean Harghita a prezentat activitățile instituției pentru tineri, oportunitățile de practică și rezultatele cercetării în rândul absolvenților, precum și noile programe ale Biroului de Carieră.

Pagini