Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Comunicat de presă

Sâmbătă, Iulie 14, 2018 - 12:18
, , , ,

Expoziția cu vânzare organizat de către Consiliul Județean Harghita și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a avut loc în data de 14 iulie 2018 sub arcadele clădirii Consiliului Județean Harghita.

Luni, Iulie 9, 2018 - 11:06
, ,

Pe lângă porturile și dansurile populare care mai care frumoase, cei prezenți au avut ocazia de a alege dintre produsele expuse într-o mare varietate: sculpturi din lemn, bijuterii artizanale, articole țesute, coșuri de răchită și alte produse tradiționale.

Luni, Iunie 25, 2018 - 14:17
, , , , , , , ,

Producătorii din județul Harghita au fost prezenți cu o gamă largă de Produse Secuiești la evenimentul Góbéfest organizat în Manchester. La evenimentul din Piața Albert Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a promovat Produsele Secuiești prin distribuirea de materiale promoționale și pliante.

Luni, Iunie 18, 2018 - 12:19
,

Sub arcadele clădirii Consiliului Județean Harghita a avut loc în weekend Expoziția cu vânzare al produselor tradiționale și locale din iunie.

Luni, Iunie 18, 2018 - 09:32

Inspectoratul Școlar Județean Harghita a adunat reglementările legale referitoare la admitere, din care veți putea afla cum se va proceda la intrarea în licee, respectiv în învățământul profesional a elevilor care au terminat clasa a VIII-a.

 

Marţi, Iunie 5, 2018 - 12:16
, ,

Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a organizat Expoziția cu vânzare - de două zile - a produselor tradiționale și locale de Rusalii.

Marţi, Iunie 5, 2018 - 12:05
, , ,

A început la Budapesta (Millenáris) festivalul Secuiesc.

Marţi, Iunie 5, 2018 - 11:36
, , , , , , ,

Anul tineretului are drept scop, ca să atragă atenția asupra problematicii migrării tinerilor în alte țări, și este inadmisibil, ca un politician să ignore acest subiect. Nu este de ajuns doar crearea locurilor de muncă, ci trebuie să asigurăm toate condițiile tinerilor în vederea înființării unei firme și astfel să-și creeze locuri de muncă pentru ei înșiși - a menționat președintele Borboly Csaba în deschiderea forumului interactiv.

Luni, Iunie 4, 2018 - 17:01
, ,

Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita dorește să atragă atenția asupra importanței agriculturii de precizie, astfel în data de 4 iunie 2018, luni elevii clasei tehnician silvic din Grupul Școlar „Venczel József” au vizitat Oficiul de Studii Pedologice și Agrochimice Harghita.

Luni, Iunie 4, 2018 - 15:48

Zece producători - pentru aproximativ șaptezeci de produse - au depus cereri pentru folosirea brandului Produs Secuiesc la Agenția de Dezvoltare Județean Harghita. Cererile au fost evaluate în data de 30 mai de către comisie.

Pagini