Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Comunicat de presă

Luni, Martie 18, 2019 - 14:47
, , , ,

În data de 16 martie 2019 a avut loc Expoziția cu vânzare din martie al produselor tradiționale, locale și secuiești, organizat de Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita. În ciuda vremii ploioase evenimentul a avut mulți vizitatori. Printre produsele expuse erau: produse de patiserie, mezeluri, gemuri, siropuri, oua încondeiate, turta dulce și cozonac secuiesc.

Joi, Martie 14, 2019 - 16:13
,

Din partea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, în data de 14 martie 2019 Király Szabolcs a susținut o prezentare intitulată „Ce să fac după terminarea școlii?”. La evenimentul din Grupul Școlar „Kájoni János” au fost prezentate rezultatele celor trei sondaje făcute de către agenție: în prima parte al prezentației elevii au avut ocazia să cunoască planurile de viitor al absolvenților, iar după aceasta a fost prezentat sondajul efectuat în rândul tinerilor plecați la muncă în străinătate. În al treilea parte a fost prezentat planurile elevilor din clasele al VIII-lea.

Luni, Martie 11, 2019 - 09:50
, ,

Șirul bunătăților tradiționale a întâmpinat vizitatorii în perioada 9-10 martie 2019 la expoziția cu vânzare Ozosep. La evenimentul organizat în grădina Verona din București, vizitatorii au avut ocazia să achiziționeze gemuri și siropuri, produse de panificație, cozonac secuiesc, turtă dulce și mezeluri. Mulțumită vremii plăcute de primăvară, au venit mulți să aleagă dintre produsele expuse la Ozosep, respectiv să petreacă o zi plăcută în aer liber.

Joi, Martie 7, 2019 - 16:27
, ,

Pentru prezentația susținută, colegul agenției, Király Szabolcs a fost răsplătit cu aplauze din partea elevilor din clasele XI.-lea. La evenimentul din data de 7 martie 2019, care a avut loc în Grupul Școlar „Székely Károly”, a avut loc prezentarea rezultatelor celor trei sondaje făcute de către Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita.

Marţi, Februarie 26, 2019 - 10:05
, ,

Cilip Árpád, directorul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita a făcut cunoscut că agenția își desfășoară activitatea în șase programe. „Județul Harghita: mediu atrăgător pentru afaceri” este unul dintre acestea. Printre scopurile principale ale acestui program este: sprijinirea tinerilor în vederea pătrunderii acestora pe piața muncii. Deoarece există o mare lipsă în forță de muncă specializată, încurajez tinerii să plece în străinătate, să învețe și să capete experiență, toate acestea să facă în meseria în care au diplomă.

Sâmbătă, Februarie 16, 2019 - 17:43
, , ,

În organizarea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita și al Consiliului Județean Harghita în data de 16 februarie, între orele 8 și 14 a avut loc Expoziția cu vânzare al produselor tradiționale și locale din februarie. Împotriva vremii reci, au fost mulți vizitatori. Printre produsele expuse erau: produse apicole, mezeluri, produse lactate, sucuri naturale, gemuri, siropuri, fructe și zarzavaturi. Vizitatorii au avut ocazia să deguste și să cumpere cozonacul secuiesc.

Următoarea expoziție cu vânzare al produselor tradiționale și locale va avea loc în data de 16 martie în Miercurea Ciuc.

Joi, Februarie 14, 2019 - 14:17
, ,

În data de 13 februarie 2019, ora 10, a avut loc vizita la oră de dirigenție la Grupul Școlar „Kós Károly” Miercurea Ciuc, organizat de Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita. Specialiștii și antreprenorii invitați au vorbit sincer despre experiențele lor și au dat sfaturi elevilor.

Luni, Februarie 11, 2019 - 15:06
, , ,

A avut loc prima expoziție cu vânzare în capitală! Vizitatorii au avut parte de o primire călduroasă la prima expoziție cu vânzare Ozosep din acest an. Datorită vremii bune, o mulțime de vizitatori au fost prezenți în perioada 9-10 februarie și au degustat bunătățile expuse în grădina Verona.

Luni, Februarie 4, 2019 - 14:45
,

Consiliul Județean Harghita și instituția subordonată acestuia Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita au organizat în data de 30 ianuarie 2019 evenimentul intitulat „Dezvoltarea relațiilor publice ale Consiliul Județean Harghita și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita în anul 2019”. Scopul evenimentului era dezbaterea activităților și succeselor din anii trecuți, respectiv planuri pentru anul 2019.

Sâmbătă, Ianuarie 19, 2019 - 11:36
, , , ,

În data de 19 ianuarie 2019 a avut loc Expoziția cu vânzare din ianuarie al produselor tradiționale și locale organizat de către Consiliul Județean Harghita și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita. Deși a fost rece, la eveniment vizitatorii au participat într-un număr mare. Printre produsele expuse au fost: miere, mezeluri, cașcavaluri, zarzavaturi și fructe.

Pagini