Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Comunicat de presă

Miercuri, Decembrie 6, 2017 - 16:17
, ,

În data de 20 noiembrie 2017 Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a organizat mese rotunde în cadrul forumului „Învață din greșelile altora” având trei teme economice.

Joi, Noiembrie 23, 2017 - 11:45
, , , , ,

Antreprenorii și elevii au avut ocazia de a urmări în data de 20 noiembrie la Consiliul Județean Harghita, Miercurea Ciuc prezentări despre proiecte, despre procedura de faliment, începerea unei afaceri, eșecuri și succese.

Joi, Noiembrie 16, 2017 - 16:29

A apărut o nouă oportunitate pentru cei care trăiesc în străinătate, dar vor să se întoarcă acasă și ar dori să devină antreprenori. Pot primi fonduri nerambursabile în valoare de 40 000 de euro pentru înființare de afaceri dacă pot dovedi că au domicilul în România (în afara teritoriului București-Ilfov), dar au locuit măcar 12 luni în ultimele trei ani în străinătate.

Joi, Noiembrie 9, 2017 - 13:38

INSTITUȚIE SUBORDONATĂ AL CONSILIULUI JUDEŢEAN HARGHITA

AGENȚIA DE DEZVOLTARE JUDEȚEANĂ HARGHITA

Luni, August 28, 2017 - 13:57

 

Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita urmărește posibilitățile de proiecte, subvenții și informează pe cei interesați din județ de acestea ca să ajută și astfel dezvoltarea economică a județului.

Marţi, August 22, 2017 - 13:23

Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita organizează concurs pentru ocuparea a două posturi contractuale vacante.

Luni, August 21, 2017 - 09:16
, , , ,

În fiecare a treia sâmbăta din lună, și în august a avut loc în spațiul dintre coloanele sediului consiliului județean din Miercurea Ciuc târgul produselor tradiționale și locale organizat de către Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita, instituție subordonată Consiliului Județean Harghita.

Vineri, August 18, 2017 - 11:09

Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a strâns la un loc datele de contact a firmelor din județul Harghita care se ocupă cu elaborarea proiectelor de finanțare. Prin această bază de dată se dorește acordarea de sprijin celor care doresc să elaboreze cereri de finanțare, dar nu au la dispoziție informații suficiente, sau nu au informații despre firmele de consultanță.

Marţi, Iulie 11, 2017 - 10:29

Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita din cadrul Consiliului Județean Harghita, este co-organizatorul evenimentelor ecvestre din județ la care se pot depune cereri.

Miercuri, Iunie 28, 2017 - 15:13
, ,

- Viața ecvestră este o importantă tradiție maghiară și are un rol semnificativ pentru păstrarea identității. De aceea, trebuie să punem accentul pe ecvestru - a declarat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita în data de 23 mai 2017, la reuniunea inaugurală a Grupului de lucru de echitație unde au participat organizațiile ecvestre și reprezentanții ai guvernului. Magistratul a recomandat stabilirea unei monografii despre echitație, care poate conține o imagine cuprinzătoare despre viața ecvestră a județului Harghita.

Pagini