Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Comunicat de presă

Sâmbătă, Ianuarie 19, 2019 - 11:36
, , , ,

În data de 19 ianuarie 2019 a avut loc Expoziția cu vânzare din ianuarie al produselor tradiționale și locale organizat de către Consiliul Județean Harghita și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita. Deși a fost rece, la eveniment vizitatorii au participat într-un număr mare. Printre produsele expuse au fost: miere, mezeluri, cașcavaluri, zarzavaturi și fructe.

Marţi, Decembrie 18, 2018 - 16:35
, , ,

În data de 3 decembrie a avut loc forumul economic „Viitorul e acasă – tot ceea ce înseamnă Start-up Nation”. La evenimentul organizat de către Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita, directorul agenției Cilip Árpád, a subliniat că este foarte important informarea tinerilor despre acest program, fiind unic la nivel European. Scopul nostru este promovarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, a mai adăugat conducătorul agenției.

Luni, Decembrie 10, 2018 - 11:25
, ,

În perioda 8-9 decembrie 2018 a avut loc expoziția cu vânzare OZOSEP. Reușita evenimentului este demonstrată prin faptul că anul acesta de trei ori a avut loc acest eveniment. Cei interesați au avut ocazia să aleagă din gama variată al produselor tradiționale și locale, expuse de producători din județul Harghita: siropuri și gemuri, produse de panificație, haine tradiționale, obiecte ceramice etc.

Miercuri, Noiembrie 28, 2018 - 16:53
, ,

Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a organizat vizite de ore de dirigenție în cadrul programului intitulat „Județul Harghita: mediu atrăgător pentru afaceri”. Directorul agenției Cilip Árpád a salutat pe cei prezenți, și a făcut cunoscut unul dintre scopurile principale ale agenției: prin informare sprijinirea tinerilor în alegerea profesiei, respectiv în alegerea unui loc de muncă.

Luni, Noiembrie 19, 2018 - 10:10
, , , ,

În data de 17 noiembrie a avut loc Expoziția cu vânzare din noiembrie al produselor tradiționale și locale organizat de către Consiliul Județean Harghita și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita. Deși a fost rece, la eveniment vizitatorii au participat într-un număr mare. Printre produsele expuse au fost: miere, mezeluri, cașcavaluri, zarzavaturi și fructe.

Următoarea expoziție al produselor locale va fi cea de Crăciun, în perioada 14-15. decembrie 2018.

Luni, Noiembrie 12, 2018 - 10:38
,

Asociația Economiștilor Maghiari din România și Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a organizat în perioada 10-11 noiembrie 2018 - în grădina Verona din București - Expoziția cu vânzare a produselor tradiționale și locale „Ozosep”. La evenimentul de două zile au participat 25 de producători cu produse cu maca Produs Secuiesc: miere, jucării din lemn, pălincă, respectiv costume și vestimentație populară.

Marţi, Octombrie 30, 2018 - 12:19
, , ,

În cadrul programului intitulat „Județul Harghita: mediu atrăgător pentru afaceri” care se derulează de către Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita, în data de 29 octombrie 2018 a avut loc vizita la ora de dirigenție în clasele cu profil silvicultor din Grupul Școlar „Venczel József” din Miercurea Ciuc. Printre invitați au fost specialiști cu o mare experiență în acest domeniu: Bajkó Tibor, președintele ARBOR; Ábrahám István, silvicultor la Regia Națională a Pădurilor – Romsilva; Ábrahám Csaba, de la Parcul Național Cheile Bicazului-Hășmaș și Virág Zsuzsanna din partea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Harghita.

Moderatorul evenimentului era directorul Agenției de Dezvoltare Județene Harghita, Cilip Árpád.

Luni, Octombrie 22, 2018 - 09:55
, ,

În octombrie au avut loc două târguri, astfel în zilele de 12-13 octombrie Expoziția de toamnă cu vânzare al produselor tradiționale și locale, respectiv Festivalul Mierii, iar în data de 20 octombrie Expoziția lunară cu vânzare al produselor tradiționale și locale.

Luni, Octombrie 15, 2018 - 15:18
, , , ,

Ediția a XXVI-a al Târgului de toamnă a avut loc în perioada 4-7 octombrie 2018, locația fiind sala de sport al orașului Odorheiu Secuiesc. În program au participat: festivalul Produselor Secuiești, expoziție cu vânzare al produselor tradiționale și locale, respectiv concerte.

Luni, Octombrie 15, 2018 - 13:34
, ,

În perioada 12-13 octombrie 2018 a avut loc în Miercurea Ciuc, expoziția de toamnă, cu vânzare a produselor tradiționale și locale, respectiv Festivalul Mierii.

În momentul de față 122 de producători, au obținut dreptul de utilizare a mărcii Produs Secuiesc pentru mai mult de o mie de produse – a afirmat Csilip Árpád, conducătorul Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita. Scopul nostru este ca Produsele Secuiești să fie recunoscute la nivel european, respectiv să extindem gama acestor produse.

Pagini