Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

În data de 4 aprilie 2019, Cilip Árpád și Király Szabolcs din partea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita au prezentat rezultatele celor trei sondaje privind planurile tinerilor pentru viitor la Liceul Tehnologic „Eötvös József”. Elevii au avut ocazia să urmărească o prezentare despre rezultatele celor trei sondaje efectuate de către agenție: primul despre planurile de viitor ale absolvenților, al doilea despre experiențele celor care au fost la muncă în străinătate și ultimul despre planurile elevilor din clasa a VIII-a.

Cilip Árpád, directorul agenție a vorbit despre activitatea Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita, respectiv despre programele derulate în cadrul agenției. Dacă aveți întrebări, contactați-ne, încercăm să vă ajutăm – a mai adăugat directorul.

Vizita organizată de agenție la oră de dirigenție se bucură de o mare popularitate! Conform experiențelor noastre, se poate zice că este benefic discuția pe tema educației profesionale, respectiv posibilitățile de angajare: asta înseamnă un trai sigur și bun!