Instituţie subordonată Consiliului Judeţean Harghita

 

Universitatea Sapientia din Miercurea Ciuc, împreună cu Consiliul Studenților din Universitatea Sapientia din Miercurea Ciuc, Consiliul Județean Harghita și instituția subordonată acestuia Agenția de Dezvoltare Județeană Harghita a organizat în data de 12 aprilie, joi Târg de Cariere Universitare.

La Târgul de Cariere Universitare au fost invitați 400 de firme din Ținutul Secuiesc, dintre acestea s-au prezentat în număr mare prezentând ofertele actuale de muncă. Înaintea Târgului de Cariere a avut loc o pregătire pentru studenți și pentru cei cu diplomă dornici să se angajeze. Pregătirea a fost susținută de către directorul general al Direcției Generale de Management al CJHR, Szőcs-Mátyás István. Cei interesați au putut căpăta informații despre posturile care vor fii vacante în viitorul apropiat, respectiv despre programul de ucenicie.

De asemenea și colegii Agenției de Dezvoltare Județeană Harghita au prezentat activitățile și posturile vacante actuale.

Posturile actuale vacante pot fi urmărite pe site-ul Consiliului Județean Harghita. Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie la newsletter-ul CJHR: hr@hargitamegye.ro.