Hargita Megye Tanácsa alintézményeként működő fejlesztési ügynökség

 

Helyi, hagyományos és székely termékek népszerűsítése

A program célja a megye különböző térségeire jellemző hagyományos értékek, a helyi és hagyományos termékek, illetve szolgáltatások megismertetése és népszerűsítése a lakosság körében, a kulturális, gasztronómiai és kézműves hagyományok védelme és átörökítése.

Idén immár huszonötödik alkalommal szervezték meg Székelyudvarhelyen az Őszi Vásár rendezvénysorozatot, melynek keretében gazdasági konferenciát és szakmai kerekasztalt is tartottak. 2017. szeptember 28-án a polgármesteri hivatal Szent István termében, telt ház előtt tartott megnyitó beszédek után számos szakmai elöljáró, valamint fiatal vállalkozó tartotta meg előadását a gazdasági konferencián.

Image: 

Hagyományos és helyi termékeket tekinthettek meg és kóstolhattak szerdán, július 19-én a tusványosi fesztiválozók. Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége szervezésében több termelő is bemutatta és ínycsiklandó falatokat kínált a résztvevőknek a Kríza János sátorban.

Image: 

Hargita Megye Tanácsa alintézményeként működő Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, Csíkszereda Önkormányzata közreműködésével június hónapban is megszervezte a Helyi és Hagyományos termékek havi vásárát.

Image: 
Date of event: 
szombat, június 18, 2022 - 08:00
Address: 
Szabadság tér, 5 szám

Júniusi havi vásár!

Hargita Megye Tanácsának alintézményeként működő Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, Csíkszereda Önkormányzata közreműködésével júniusban is megszervezi a Helyi és Hagyományos termékek havi vásárát, amely 2022 június 18-án, szombaton lesz megtartva 8 és 14 óra között.

Pünkösdi vásár!

Hargita Megye Tanácsának alintézményeként működő Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, Csíkszereda Önkormányzatával közösen szervezte meg a Helyi és Hagyományos termékek Pünkösdi Kiállítását és Vásárát.

Image: 
Date of event: 
csütörtök, június 2, 2022 - 08:00
Address: 
Szabadság tér, 5 szám

Hargita Megye Tanácsa alintézményeként működő Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, Csíkszereda Önkormányzata közreműködésével szervezi meg 2022. június 2-3. között a Hagyományos és Helyi termékek Pünkösdi kiállítását és vásárát Csíkszeredában a Szabadság téren.

Hargita Megye Tanácsa alintézményeként működő Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, Csíkszereda Városháza közreműködésével május 21-én újra megszervezte a Helyi és Hagyományos termékek kiállítását és vásárát.

Image: 
Date of event: 
szombat, május 21, 2022 - 08:00
Address: 
Szabadság tér, 5 szám

Hargita Megye Tanácsának alintézményeként működő Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, Csíkszereda Önkormányzata közreműködésével májusban is megszervezi a Helyi és Hagyományos termékek havi vásárát, amely 2022 május 21-én, szombaton lesz megtartva 8 és 14 óra között.

Tavaszi vásár Csíkszeredában !

 

Hargita Megye Tanácsának alintézményeként működő Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, Csíkszereda Önkormányzatával közösen szervezte meg a Helyi és Hagyományos termékek Tavaszi Kiállítását és Vásárát.

Image: 

Oldalak