Hargita Megye Tanácsa alintézményeként működő fejlesztési ügynökség

 

Rendkívül nagy érdeklődés övezte a Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége és az Arbor Vállalkozók Szövetsége közös szervezésében, augusztus 31-én, kedden délután megszervezésre kerülő Vállalkozói Estet. A Szilágyi vendéglőben sorra kerülő eseményen több mint 170 gyergyó térségi vállalkozó vett részt, ahol családias hangulatban került bemutatásra néhány vállalkozás tevékenysége, termékeik és szolgáltatásaik, valamint megosztották vállalkozásaik alapításának lépéseit is, jó példát mutatva a vállalkozni vágyóknak.
Az előadások alatt a résztvevőknek alkalmuk volt megkóstolni a bemutatkozó cégek termékeit, többek között volt borkóstoló, sajt és Székely falat kóstoló is.
Az esemény moderátora Barabás Csaba az Arbor Vállalkozók Szövetségének elnöke volt, aki elsőként az esemény társszervezőjét, Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségének igazgatóját, Cilip Árpádot szólította, aki pár mondatban bemutatta az ügynökség tevékenységét és arra buzdított minden vállalkozót és vállalkozni vágyót, hogy éljenek az ügynökség és a Vállalkozói szövetség által nyújtott szolgáltatásokkal.
Ezen kívül Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, Szabó Zsolt, Hargita Megye prefektusa és Len Emil, Gyergyószentmiklós alpolgármestere köszöntötték az egybegyűlteket és hasznos tanácskozást kívántak.
Az esemény sikeressége további hasonló események szervezését teszi szükségessé, továbbra is fontos hangsúlyt fektetni az ehhez hasonló tapasztalatcserére és kapcsolatépítésre.