Hargita Megye Tanácsa alintézményeként működő fejlesztési ügynökség

 

Date of event: 
hétfő, április 3, 2017 - 09:00
Place of event: 
Csíkszereda
Address: 
Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám

Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége pályázati kerekasztal-megbeszélést szervez, melynek fő célkitűzése, hogy segítséget nyújtson a helyi vállalkozóknak abban, hogy minél több vissza nem térítendő támogatást tudjanak lehívni. A tervezett program szerint a résztvevők előadásokat hallgathatnak meg a vállalkozóknak kiírt aktuális pályázati lehetőségekről.

Meghívottaink lesznek a Kis- és Középvállalkozások Pályázatait és Programjait Levezető Ügynökség (AIPPIMM) képviselői: Török Csaba és Fancsali Kálmán, akik többek között a Start-up Nation programról fognak előadást tartani. A start up általában az újonnan alapított, nagy növekedési potenciállal rendelkező, induló vállalkozásokat jelenti, melyeket többnyire termék- vagy üzletimodell-innováció jellemez.

A Központi Regionális Fejlesztési Ügynökség képviselője (ADR Centru), Lőrinczi Margit a Regionális Operatív Program POR 2.2 - es tengelyét mutatja be, amely egy egyedülálló lehetőség a 2014-2020-as pályázati periódusban arra, hogy vállalkozása legfeljebb 1 millió euró értékű vissza nem térítendő támogatásban részesüljön.

Lázár Zoltán, Magyarország külgazdasági attaséja a „2017 A Külhoni Magyar Családi Vállalkozások Éve” programról, a pályázati szempontokról és a kritériumrendszerről tart tájékoztatót. A bemutatóban szó esik a soron következő Kárpát-medencei körútról, amely a külhoni magyar családi vállalkozások és a fiatal vállalkozók számára nyújt szakmai tapasztalatokat konferencia és workshop keretében.

A pályázati tájékoztató és kerekasztal-beszélgetés kiváló alkalom arra, hogy Ön első kézből, hiteles forrásból értesüljön a pályázati lehetőségekről.

Időpont: 2017 április 03. Hétfő, 09:00 óra

Csíkszereda, Szabadság tér 5 szám - Megyeháza, földszint, 19-es terem

 

Időpont: 2017 április 03. Hétfő, 12:00 óra

Gyergyószentmiklós, Sláger Center első emelet - tárgyaló terem

 

Időpont: 2017 április 03. Hétfő, 15:00 óra

Székelyudvarhely, Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont - 1 Decembrie 1918 ú.